Esittely

Introduction

Tornado Eagles kennelnimen takaa löytyy Liljebladin perhe, Rune ja Carola lapsineen. Kennelnimen haltija on Rune, joka on suorittanut kasvattajakurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen vuonna 2004, mutta kenneltoiminta työllistää meidät molemmat täysipäiväisesti. Koirat ovat koko perheen kiinnostuksen kohde, myös lapset osallistuvat koirien hoitoon, koulutukseen ja koiranäyttelyihin, jotka ovat ykkösharrastuksemme koirien kanssa, muun koiratouhun lisäksi. Koiriemme kanssa olemme saaneet kokea monia ikimuistoisia ja hienoja hetkiä sekä kotimaan että ulkomaiden näyttelyiden menestyksen myötä.

Karola Liljeblad Rune Liljeblad

Kasvatustyössä tällä hetkellä keskitymme kultaistennoutajien ja labradorinnoutajien kasvatukseen ja olemme tuoneet jalostusmateriaalia myös ulkomailta.

Meillä koirat kasvatetaan ensisijaisesti kotikoiriksi ja suurin osa kasvateistamme meneekin ostajien toivomuksesta kotikoiriksi. Kasvattajana arvostamme ennenkaikkea hyvää ja pysyvää kotia, jossa koira on perheenjäsen. Kasvattajana tietysti toivoisimme, että kasvattiemme terveys tutkittaisiin ja niille haettaisiin jokunen näyttelytulos, koska terveys- ja näyttelytuloksista saadaan tietoa mihin suuntaan kasvatustyö on menossa. Täydellistä koiraa ei ole olemassakaan, mutta jokaisella kasvattajalla on "visio", millaisia koiria hän haluaa kasvattaa. Meidän tavoitteenamme on kasvattaa fyysisesti ja psyykkisesti terveitä, luotettavia, rodunomaisia koiria, jotka ovat myös erinomaisia perhekoiria, ihmisen parhaita ystäviä. Jokainen kasvattimme omistaja voi oman innostuksen ja koiran soveltuvuuden mukaan harrastaa mitä itse haluaa.

Pennut tottuvat meillä lapsiin, lasten käsittelyyn, kissoihin ja toisiin koiriin. Pennut luovutetaan kolme kertaa madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä (mikrosiru), hoito- ja ruokintaohjeiden kera.

Yhteystiedot

Rune Liljeblad
Suosillantie 11, Ilola / Porvoo
Puhelin: 040 553 6412
Sähköposti: liljebladrune@gmail.com

Också på svenska.

Contact information

Rune Liljeblad
Porvoo, Finland
Telephone: +358 40 553 6412
Email: liljebladrune@gmail.com