Pentuja

Puppies

Alta löydät tietoa tulevaisuuden pentusuunnitelmista ja mahdollisista tämänhetkisestä pentueista.

Kaikki pennut luovutetaan tunnistusmerkittyinä mikrosirulla, eläinlääkärin tarkastamina, rekisteröitynä Suomen kennelliittoon ja  pentupakkauksen kanssa. Pennut saavat meillä ensimmäisen 4-rokotteensa (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja rokotuskirjan.

Jos olet kiinnostunut Tornado Eagles pennusta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.Odotamme kultaisennoutajan pentuja syntyväksi joulun alla, noin 21.12.2023, luovutus uusiin koteihin noin 8.2.2023 alkaen.

Isä: Golsett's Make A Memory
Emä: Dolli

 


Rekisteröinti Ruokaviraston koirarekisteriin


Maa- ja metsätalousministeriön asetuksen 68/2022 mukaan 1.1.2023 ja sen jälkeen syntyneet koirat tulee ilmoittaa Ruokaviraston koirarekisteriin 3 kuukauden kuluessa syntymästä tai ennen kuin se alle 3kk:n iässä luovutetaan uudelle omistajalle. Kun koira ilmoitetaan Ruokaviraston rekisteriin tai kun se siirtyy haltijanvaihdoksella henkilöltä toiselle, siitä suoritetaan Ruokavirastolle rekisteröintimaksu.

Tornado Eagles pennuista tehdään ennen luovutusta kirjallinen kauppasopimus, kauppasumman suoritus kokonaisuudessaan sekä omistajailmoitus Kennelliittoon. Luovutuspäivänä pennun uusi omistaja ottaa pennun hallintaansa Ruokaviraston koirarekisterissä ja maksaa Ruokaviraston rekisteröintimaksun. Kaikkien näiden toimenpiteiden jälkeen luovutan pennun uuden omistajan hallintaan. En luovuta pentua ennen kuin kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu ja ostaja on ilmoittanut pennun hallintaansa Ruokaviraston koirarekisterissä.

Lisätietoa Ruokaviraston sivuilla.
 

Yhteystiedot

Rune Liljeblad
Suosillantie 11, Ilola / Porvoo
Puhelin: 040 553 6412
Sähköposti: liljebladrune@gmail.com

Också på svenska.

Contact information

Rune Liljeblad
Porvoo, Finland
Telephone: +358 40 553 6412
Email: liljebladrune@gmail.com